Postele na míru

Kvalitní postel znamená kvalitní spánek. Třetinu života strávíte v posteli. Při spánku se člověk regeneruje, roste. Proto byste měli postel vybírat velice pečlivě. Při výrobě zohledňujeme nejen design a interiér, do kterého postel dodáváme, nýbrž i tělesné proporce, dobu předpokládaného užívání a matraci, na které plánujete spát. Rádi vám v našem stolařství vyrobíme postel, ve které bude radost usínat.

3D návrh zdarma

Nezůstávejte u pouhých představ. Využijte realistického 3D návrhu.

Hotovo do pár týdnů

Vaši novou postel můžete mít doma již za pár týdnů od odsouhlasení návrhu.

Dům i kancelář

Jsme vašim partnerem pro vaše vybavení v oblasti nábytku doma i v práci.

manželská postel na míru
Kus dřeva

Postele z masivu

Dřevěné postele z masivu dodají vašemu domovu na útulnosti a hřejivé atmosféře. Nejčastěji dodáváme postele z masivu, které jsou vyrobené z dubu, buku, nebo borovice. Jako povrchovou úpravu používáme Osmo tvrdý voskový olej, které je bezpečný a zvyšuje ochranu dřeva. Pořizovací cena postele z masivu je ve srovnání s  dřevotřískovými postelemi vyšší. Jinou nevýhodu z pohledu zákazníka postel z masivu nemá a je tedy vhodná i jako investice na mnoho let.

Mám zájem
Ložnice v dekoru světlého dřeva
Dostupné postele

Postele z lamina

Lamino postele jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky. Řadí se mezi levnější varianty postelí, které jsou však zároveň kvalitní. Dalším důležitým aspektem je široká variabilita barevného provedení. Jsou proto také dobrou volbou v případě, že si necháte vyrábět do ložnice vestavěné skříně na zakázku z lamina a ve stejném barevném provedení si necháte vyrobit i postel z lamina. Postele z lamina jsou levné, patří proto často mezi první pořizované postele.

Mám zájem
postel 90 cm s úložným prostorem
Matrace

Matrace pro zdravý spánek

Kvalitní matrace je pro zdravý spánek zásadní. Proto k našim postelím dodáváme jen prověřené matrace od českého výrobce Mabo. Do manželské postele si můžete vybrat matraci složených ze dvou kusů nebo jeden v celku. Výhoda při použití dvou kusů matrací je tehdy pokud mezi partnery je vysoký váhový rozdíl a opotřebení může být tedy různé u partnerů.

Životnost tedy může být různá a tudíž i následná výměna. Výměnu matrací však doporučujeme dělat každých alespoň 10 let bez ohledu na pořizovací cenu matrace. Matraci doporučujeme vybírat podle tvrdosti. Každému z nás pasuje jiný komfort ležení, proto vybírejte podle svého uvážení a ne podle ceny matrace.

Mám zájem
Rošt

Vybereme správný rošt

Na kvalitním spánku se nepodílí jen pohodlná matrace, ale také rošt do postele. Rovnoměrně rozkládá zatížení matrace, funguje jako pevná opora zad, odvádí vlhkost a umožňuje matraci dýchat. Od bolestí zad vám uleví zejména polohovací rošt, ať už s ručním polohováním nebo motorem. Pevné laťkové nebo lamelové rošty ideálně rozprostřou hmotnost a zajistí bezproblémové odvětrávání. Dodáváme také výklopný rošt pro úložný prostor, nebo rovnou i s úložným prostorem.

Mám zájem

Pošlete nám nezávaznou poptávku

Zanechte nám zprávu a my sme se s vámi spojíme pro vyjasnění vaší představy. Děkujeme.

Nahrajte fotografie jejich přetažením do pole, nebo je vyberte po kliknutí.

Fotografie 1
Fotografie 2
Fotografie 3
+420 731 414 311
Jakub Mališ
Naše práce

Podívejte se pěkně zblízka